Inspectie & Advies

Van kleine reparatie tot grote renovatie

Gratis dakinspectie & advies aanvragen

Wij voeren gratis dakinspecties uit aan platte daken en geven daarbij een beste advies. Tijdig een gratis dakinspectie laten uitvoeren, kan lekkage met bijkomende schade voorkomen. Tevens kunt u met een tijdige dakinspectie kosten besparen op dakreparatie .

Hoe wij werken:

1. Inspectie van het bestaande te renoveren dak(en). inzicht krijgen in de kwaliteit van de huidige staat van de dakbedekking. 2. Kostenefficiency geadviseerde oplossingen. Afhankelijk van het programma van eisen kiezen we de beste mogelijkheid, om de dakrenovatie uit te voeren. 3. Na akkoord offerte binnen 3 weken opstarten met de dakenovatie werkzaamheden afhankelijk van de drukte. 1. Inspectie van het bestaande te renoveren dak(en). inzicht krijgen in de kwaliteit van de huidige staat van de dakbedekking. 2. Kostenefficiency geadviseerde oplossingen. Afhankelijk van het programma van eisen kiezen we de beste mogelijkheid, om de dakrenovatie uit te voeren. 3. Na akkoord offerte binnen 3 weken opstarten met de dakenovatie werkzaamheden afhankelijk van de drukte.

Neem contact op

Wanneer is dakrenovatie gewenst?

Een dakrenovatie is altijd gewenst wanneer er sprake is van schade aan het dak die dusdanig groot is, dat deze schade niet met dakreparatie opgelost kan worden. Zo kan er sprake zijn van lekkages, scheuren in de dakbedekking of grote gaten in de dakbedekking. Als deze schade niet verholpen wordt, is de kans groot dat de dakconstructie door lekkages gaat rotten. Daarom is het bij schade aan het dak altijd verstandig om een dakdekker in te schakelen,

Meer weten